Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
COMcept, VILLA5 en Future Communication slaan hun handen ineen. Samen organiseren we Hét Online Communicatie Event. Omdat we je ook in deze tijd willen zien, helpen en inspireren. 

COMcept
Communicatieklus binnen de publieke sector? Wij kunnen alles aan. Of het op rijks-, provinciaal-, gemeente- of waterschapsniveau is, in een politieke of juist inhoudelijke context, detachering, projectcommunicatie, procesmanagement of een evenement. COMcept weet wat er moet gebeuren!

VILLA5
Een bureau vol creatieve doeners die met flink veel energie werken aan de meest uiteenlopende projecten. Wij vertellen verhalen met verfrissende concepten, verrassende creaties en sterke content. Voor de rest cheffen we 't gewoon; we regelen alles tot in de puntjes. 

Future Communication
Een allround communicatieadviesbureau uit Utrecht, met 65 communicatie-, content- en online professionals, allemaal in vaste dienst. Samen met ons flexibele netwerk van freelancers, partners en leveranciers hebben wij altijd een antwoord op (complexe) communicatievragen. We zijn flexibel inzetbaar voor advies, projecten of tijdelijke versterking van jouw team. 


Deel Hét Online Communicatie Event